De Vrijheit

Strandpaviljoen de Vrijheit is een bijzonder paviljoen op de mooiste plek van Nederland.

Afgelegen van de bewoonde wereld zorgen wij voor een ongedwongen sfeer waar u kunt genieten van verse koffie, heerlijke belegde broodjes, een koud biertje en een gevarieerd menu. Als het fris wordt stoken we binnen de houtkachel op.

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw feest of bedrijfsuitje, in overleg kunnen wij een schitterende ervaring voor iedere gelegenheid verzorgen.

Strandpaviljoen de Vrijheit verhuurt alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde zomerdag aan het strand. Parasollen, strandbedden, strandstoelen en windschermen.

Het strand gelegen in het Noord-Hollands Duinreservaat, waar Hooglanders, schapen en paarden het duingebied begrazen. Een prachtig natuurgebied voor iedereen die wilt genieten van de rust en de schoonheid van de bossen, duinen, de zee en het strand. Daar waar je alleen op de fiets of wandelend kunt komen…

Op dit unieke strand vlakbij scheepswrak “de Vrijheit” vind je strandpaviljoen de Vrijheit.

“Strandjutters hadden de tijd van hun leven toen in 1903 schoenen, lappen stof, spek en klosjes garen aanspoelden op het strand. Vrachtschip “de Vrijheit”was in een storm vastgelopen op de zandbank. De boot brak in tweeën, verloor zijn vracht en zonk. Het ketelhuis is nog steeds zichtbaar en steekt boven de golven uit.”


Heemskerk Beach Weerbericht

°

GESLOTEN

VANAF PASEN 2020
WEER GEOPEND!