Feesten & Groepen

Allemaal hebben wij wel eens iets te vieren. Een (bijzondere) verjaardag, een promotie, een geboorte, een jubileum of een verrassingsfeest. De vrije ligging en de ontspannen sfeer maken de Vrijheit tot een unieke locatie.

Strandpaviljoen de Vrijheit is uitermate geschikt voor deze gelegenheden. Je kunt er terecht voor een eenvoudige borrel met lekkere hapjes, maar ook voor feesten met een heerlijk buffet of een geheel verzorgde barbecue.

Graag bieden wij de mogelijkheid om de gelegenheid op maat voor elke gast te organiseren.
Om je tegemoet te kunnen komen in specifieke wensen en omdat wij graag aan de verwachtingen voldoen, maken wij het liefst een afspraak om de gelegenheid door te spreken. Wij willen er alles doen om de ochtend, middag of avond succesvol te laten verlopen.

Vanwege de bijzondere locatie bieden wij onze strandexpress aan. Dit is een unieke ervaring: u wordt met uw gasten van- en naar de opgang Wijk aan Zee (opgang noord) gebracht. Uw gasten kunnen tijdens de rit over het strand genieten van een schitterend uitzicht. Per keer kunnen er ongeveer 30 personen meerijden.

Voor meer info mailt u naar of bel naar 06-42389008 ook in de winterperiode bereikbaar.


Heemskerk Beach Weerbericht

°

GESLOTEN

VANAF PASEN 2020
WEER GEOPEND!