Werken bij de Vrijheit

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Ben jij flexibel, betrouwbaar, leergierig, energiek, stressbestendig en heb je doorzettingsvermogen? Kan je goed samenwerken en communiceer je gemakkelijk?
Sta je te trappelen om vriendelijk doch zelfverzekerd met de zon op je bol en de wind in je haar aan het werk te gaan? Wordt je er blij van om het onze gasten naar de zin te maken? Ben je van nature vrolijk en beleefd? Dan ben jij de nieuwe medewerker bediening die wij zoeken om ons team te versterken!
Of klinkt het geluid van potten en pannen je als muziek in de oren?
Kun je snel, hygiƫnisch werken en vind je het een feest om in een rap tempo een lekker gerecht te bereiden? Dan ben jij de medewerker keuken die wij zoeken!

Wij zijn erg trots op ons bedrijf! We houden van lekker, vers en gezond eten en van medewerkers die met plezier koken en bedienen. Bij ons vind je de ideale job. Je kunt bij ons namelijk op flexibele tijden aan de slag. Daarnaast bieden we je natuurlijk een prima salaris en een gezellige werkomgeving.

Beschikbaarheid in juni/juli en augustus is een pre.

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde jongens en of meiden vanaf 15 jaar die ons willen versterken in de spoelkeuken.

Kom even langs of vul hieronder het formulier in dan nemen wij contact met je op.


Heemskerk Beach Weerbericht

Openingstijden

Gesloten - vanaf Paas 2019 weer geopend